Start- en openingstijden winterperiode 2024-2025

Nieuws
Home / Nieuws/ Start- en openingstijden winterperiode 2024-2025

Start- en openingstijden winterperiode 2024-2025

Golfen is heel populair geworden en met al die enthousiaste golfers is het tegenwoordig heel druk in de baan. En dan begint vanaf 27 oktober ook nog eens de wintertijd en neemt de drukte alleen maar toe, omdat er veel minder starttijden zijn. Om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven om te spelen passen we, net als vorig jaar,  vanaf zondag 27 oktober de volgende zaken aan:

  • Er starten zoveel mogelijk 4-ballen. Indien wenselijk kan de flight worden opgesplitst en wordt er om de 5 minuten gestart.
  • Er kan alleen 9 holes worden gespeeld. Als wij constateren dat er 18 holes zijn geboekt, annuleren wij de tweede ronde. Mocht er op de dag zelf toch ruimte zijn om een 2de ronde te spelen, dan kan dat alleen via het secretariaat worden geboekt.

Wil je er s.v.p. op letten, voordat je de namen invoert voor de desbetreffende reservering, dat je het juiste aantal personen aangeeft in de Chronogolf app. Het komt namelijk regelmatig voor dat er voor meer personen wordt geboekt, dan er daadwerkelijk komen spelen. Lukt het je niet de reservering te voorzien van alle namen, omdat er bijvoorbeeld gasten bij zijn, dan kun je altijd bellen naar de receptie. Wij helpen je graag!

De baanstatus zal s ’morgens vroeg gewijzigd worden, voor je van huis vertrekt is het raadzaam om de baanstatus van de betreffende dag te checken, vooral in de periode die er nu aankomt kan dat nog wel eens veranderen.

Openings- en sluitingstijden Drivingrange en Golfcourse

Per 1 november zijn de baan, drivingrange en horeca alle dagen geopend van 09.00 uur tot zonsondergang. Ook op de woensdagavond.