Gezocht: redacteur

Nieuws
Home / Nieuws/ Gezocht: redacteur

Gezocht: redacteur

Redactielid Fred van der Kade heeft te kennen gegeven na 6 jaar te stoppen met zijn werkzaamheden als redactielid van deze nieuwsbrief. Hij is vanaf de eerste nieuwsbrief betrokken en maakt nu plaats voor iemand anders. Fred gaat niet meteen weg, hij blijft aan tot 1 januari 2025, dus er zal genoeg tijd zijn om een plaatsvervanger (of plaatsvervangster) in te werken.

Die maakt dan met Jacqueline Schouten en Arthur Kemp deel uit van de nieuwe redactie. Fred blijft wel zijn rubrieken Hoe zit dat nou eigenlijk en Laat de beelden spreken ook na 1 januari aanleveren.

Het nieuwe redactielid zal zich bezighouden met het redigeren van de aangeleverde bijdragen (naast die van Fred kunnen die vanuit de club zelf, de damescommissie, de jeugdcommissie, de herencommissie, de wedstrijdcommissie, de winnaars van wedstrijden en de pro’s komen) en het opmaken van de artikelen voor de website.. Zo af en toe word je gevraagd zelf wat te schrijven, meestal op verzoek van de club zelf over een aankondiging of gebeurtenis. Die artikelen worden opgemaakt in het programma WordPress. Daarna maakt de redactie de nieuwsbrief in Mailchimp en hij wordt vanuit dat programma ook verzonden naar leden en medewerkers van GCHA.

Iedere maand maken we een nieuwsbrief en tijdens de NGF Voorjaarscompetitie wekelijks een competitiebulletin.

WordPress en Mailchimp zijn geen moeilijke programma’s om mee te werken en een goede instructie is beschikbaar. Iedereen die weleens achter een pc of laptop zit, kan het.

Kost dat veel tijd? Nee hoor, de taken zijn keurig verdeeld. Voor de normale nieuwsbrieven ben je misschien een of twee uurtjes kwijt in de maand, voor de competitiebulletins een uurtje per week.

Interesse? Stuur dan even een berichtje naar redactie@gcha.nl. Wij nemen dan contact met je op.