Koningswedstrijd 27 april 2024

Nieuws
Home / Nieuws/ Koningswedstrijd 27 april 2024

Koningswedstrijd 27 april 2024

We hebben er uiteraard met z’n allen lang op gewacht, maar uiteindelijk was het dan zo ver: de Koningswedstrijd! Al lange tijd was ik bezig met wat m’n outfit zou worden, want ik wilde natuurlijk net als 2 jaar geleden m’n titel prolongeren. Dit jaar gekozen voor een mega foute Tokkie-outfit die ik afmaakte met een Tina Turner-pruik en mijn ‘artiestennaam’ voor die dag was gekozen: Tina Tokkie.

Bij aankomst op de club bleek ik niet de enige die zich leuk uitgedost had. M’n mattie Brian kwam ik vermomd in een dinopak bij de receptie tegen. Het was nu al hilarisch… en dan moesten we nog beginnen met de wedstrijd!

 

 

 

 

 

De wedstrijd was strokeplay met een Maxima aantal slagen per hole. Ik zat in de flight met Anouk en Jelrik. Het was een gezellige ronde. Jelrik liep een steady ronde. Anouk hebben we aangemoedigd om een zo goed mogelijke ronde te lopen! Ze was sowieso super blij met haar 6 op hole 3! Heel knap! Op hole 3 sloeg Jelrik af en legde ‘m voor de bunker. Ik sloeg af en legde de bal een paar meter naast de bal van Jelrik. Jelrik sloeg z’n bal links van de vlag op de green. Ik sloeg m’n bal rechts van de vlag op de green. Jelrik putte zijn bal in de hole! Birdie!! Ja, dan kan ik niet achterblijven: ik putte de bal ook in de hole: ook birdie!

Uiteindelijk werd ik eerste met mijn 43 slagen, oftewel: Queen for a day. 2e werd Roely met 44 slagen. 3e plek was voor Ria, maar aangezien zij helaas al naar huis was, kwamen daar Gelina en Margaret voor in aanmerking met beiden 49 slagen. Door loting heeft Margaret uiteindelijk de prijs gekregen.

De mannen hadden een nog bizarderere (?) uitslag: 3 mannen met 43 slagen: Brian, Jelrik en Mohegan. Door loting werd uiteindelijk bepaald dat Mohegan de winnaar werd en dus: King for a day!

Dank voor het organiseren van deze leuke wedstrijd, Douwe! Het was echt top!

Kijk nu al weer uit naar de volgende editie 😉

Groetjes Marah