Competitiewedstrijd 5 Mei: Hoogland 1 – Berendonck 2

Nieuws
Home / Nieuws/ Competitiewedstrijd 5 Mei: Hoogland 1 – Berendonck 2

Competitiewedstrijd 5 Mei: Hoogland 1 – Berendonck 2

Op de vijfde dag van mei, een datum die al bekend staat om zijn historische betekenis, heeft ons golfteam een nieuwe mijlpaal bereikt op de prachtige baan van Amelisweerd. In een confrontatie met De Berendonck 2, hebben we niet alleen de wedstrijd gewonnen, maar ook een record gevestigd met onze grootste overwinning ooit: 19-3.

Deze overwinning was het resultaat van maandenlange voorbereiding, toewijding en teamgeest. Elk lid van ons team heeft bijgedragen aan dit succes, met bijzondere vermeldingen voor Erwin en Ad. Hun dubbel was meer dan een wedstrijd; het was een demonstratie van vaardigheid, strategie en onwrikbare focus. Hun triomf was zo overtuigend dat ze zich ruim voor het einde van de borrel bij ons konden voegen, wat de feestvreugde alleen maar vergrootte.

Met deze overwinning hebben we onze positie in de competitie veiliggesteld en zijn we trots op de derde plaats geëindigd. Hoewel we niet meer in de race zijn voor het kampioenschap, is deze prestatie een bewijs van de kracht en het potentieel van ons team.

Terwijl we deze overwinning vieren, richten we onze blik op de toekomst. Op zondag 12 mei zullen we de rol van gastheer vervullen op onze eigen baan in Hoogland. Het is een dag van grote verwachtingen, waarop de kampioen van onze poule zal worden bepaald tussen de teams van Amelisweerd en Anderstein. We nodigen alle leden uit om te komen kijken en de teams aan te moedigen. Het belooft een spannende strijd te worden.

Laten we deze gelegenheid ook gebruiken om onze dank uit te spreken aan de organisatoren, vrijwilligers en fans die ons door dik en dun hebben gesteund. Zonder jullie zou deze reis niet mogelijk zijn geweest.

Tot slot, terwijl we ons voorbereiden op de laatste wedstrijddag, laten we de geest van sportiviteit en kameraadschap hooghouden. Ongeacht de uitkomst, wij hebben al bewezen dat we winnaars zijn.