Het GCHA Senioren Heren 1 team maakt zich weer op voor de 2023 editie van de NGF senioren competitie.

Nieuws
Home / Nieuws/ Het GCHA Senioren Heren 1 team maakt zich weer op voor de 2023 editie van de NGF senioren competitie.

Het GCHA Senioren Heren 1 team maakt zich weer op voor de 2023 editie van de NGF senioren competitie.

2016 was de eerste maal dus minus een verplichte Corona stop wordt dit de 7e keer dat we de ring ingaan. De voorgaande jaren speelden we met een vast team van 6 spelers alle “mooie” wedstrijden. Voor noodgevallen kondenwe een beroep doen op 1 of 2 losse reserves. Dat werkte echter niet altijd even soepel. Dit jaar lossen we dat op met een uitbreiding van een 4e duo. Nu hebben we voor de 4 wedstrijden van de competitie 4 duo’s waarvan er per wedstrijd een duo reserve is. Elk duo speelt op deze manier 3 wedstrijden en hebben we per wedstrijd 2 reserves op de bank.

Sinds eind januari hebben we alle 8 hard (en dat was nodig) gewerkt aan onze techniek. Gary onze pro heeft ons laten zandhappen, hakken op plankjes, laten slaan in scheerspiegels, ons ware gezicht tonen balancerend op skippy-paddestoelen swingen met bezemstelen. Verder schaften we voor het huiswerk een “Garybaldie” aan om onze  clubgrip te verbeteren. Met Garybaldie moesten we dan op rustige momenten (b.v. tijdens TV kijken) een goed gripgevoel krijgen. Ik dacht dat de echtelijke sponde ook wel een goede plek was maar dat bleek anders. “Dat “enge” ding eruit of allebei naar het logeerbed”.

Gesterkt door de trainingen, organiseren we,  dat is inmiddels traditie ’n “Team1  Golfmeerdaagse”  natuurlijk op een mooie baan. Dit jaar was dat de Drentsche Golf & Country Club een 27 holes wedstrijdbaan.

We hebben met het hele team in 3 dagen 54 holes gespeeld in modder, regen en met windkracht 8.  Kortom we zijn gepokt en gemazeld en helemaal klaar voor de competitie. Onze eerste tegenstander is de “Hooge Rotterdamsche”  Golfclub” (voorheen de “Hooge Bergse Golfclub”).

We hebben er zin in.