Nieuwjaarsreceptie GCHA

Nieuws
Home / Nieuws/ Nieuwjaarsreceptie GCHA

Nieuwjaarsreceptie GCHA

Op zondagmiddag 8 januari vond voor het eerst in drie jaar weer een nieuwjaarsreceptie op de club plaats.

Helaas viel het met de drukte wat tegen, maar diegenen die wel aanwezig waren, hebben een leuke en gezellige middag gehad.

Namens het management blikte Jenny terug op het voorbije jaar, waarin we gelukkig veel meer konden dan de twee corona-jaren daarvoor. Zo ging gelukkig ook de NGF-voorjaarscompetitie weer door en zijn de nodige wedstrijden georganiseerd.

Het gaat goed met de club. De toeloop van nieuw leden kwam in het eerste coronajaar al goed op gang, omdat golf een van de weinige sporten was die ondanks alle coronamaatregelen nog beoefend mocht en kon worden. Weliswaar kostte het in het begin wat hoofdbrekens om starttijden zo te plannen dat aan de maatregelen kon worden voldaan, maar dat lukte uiteindelijk altijd. De capaciteit van de baan laat 500 leden toe en dat aantal is al heel lang bereikt. Het gevolg is dat mensen die lid wilden worden op de wachtlijst werden geplaatst en daar staan er nu 200 op. Daarom is er nu voor gekozen niemand meer nieuw op de wachtlijst te plaatsen. De wachttijd bedraagt voor de mensen die op de lijst staan al bijna 2 jaar.

Jenny bedankte ook alle vrijwilligers: dames- en herencommissie, de marshals, de jeugdcommissie en de redactie van de nieuwsbrief.

Het corps golfpro’s is weer op peil met Tjerk van der Horst als nieuwste “aanwinst”. Tjerk heeft de jeugd als aandachtsgebied en dat gaat prima.

Sinds kort beschikt de club over een clubreferee. Fred van der Kade heeft de cursussen en examens met goed gevolgd afgelegd en is nu NGF-clubreferee. Hij zal zich onder meer bezighouden met het organiseren van regelavonden en schrijft over regels in de nieuwsbrief.

Natuurlijk ging ook een dankwoord uit naar de medewerkers van de horeca en receptie, waarvan sinds kort ook Nienke Spaan deel uitmaakt. En de greenkeepers werden natuurlijk niet vergeten.

In november werd, aansluitend aan de Glow in the dark-wedstrijd een karaoke-avond georganiseerd, waar Gary met zijn karaokeshow acte de présence gaf. Dat was een groot succes en voor herhaling vatbaar. Daarom vindt op vrijdag 24 maart een wedstrijd plaats ter gelegenheid van de opening van het wedstrijdseizoen en kunnen daarna de zangeressen en zangers onder ons weer los gaan onder leiding van Gary.