Colorgame 22 augustus

Nieuws
Home / Nieuws/ Colorgame 22 augustus

Colorgame 22 augustus

Op 22 augustus was het weer tijd voor een funwedstrijd, deze keer de kleurenwedstrijd. Op van te voren aangegeven holes moest er van verschillende kleuren teeboxen worden gespeeld. Dit is trouwens een uitstekende manier om de baan eens op een andere manier te spelen en te oefenen. Niet alleen voor de heren is het dan makkelijker om over het water te komen op hole 9.

Met mijn flightgenoten Wim en Bas gingen we van start, het weer werkte mee en de blauwe tee box is een stuk dichterbij dan de gele… Met een par put van een meter of 6 die de hole in verdwijnt had ik de eerste punten in ieder geval op zak. Hole 2 was zelfs nog beter een afslag die een centimeter of 20 naast de hole blijft liggen was de birdy een feit. Misschien moest ik toch maar stoppen op dit hoogtepunt, of misschien zou het een wel heel leuke dag gaan worden. Dan toch maar door lopen. Met een verfrissend buitje (lees wolkbreuk) op hole 4, konden we onze weg vervolgen. Dankzij het goede voorbeeld van mijn flightgenoten Wim en Bas werden er meerdere holes op par afgerond. Een eindscore van 23 stableford punten.

Bij de prijsuitreiking – uiteraard onder de enthousiaste leiding van Thea – werd gemeld dat een aantal mensen het spelen van andere kleuren wel lastig vond. Kan natuurlijk niet zeggen dat ik dat ook vond, maar kan me wél voorstellen dat een dame die plots van geel moet spelen inderdaad een uitdagende hole voor zich heeft.

Ik vond het in iedergeval een succes en heb de volgende dag nogmaals dezelfde teeboxen gespeeld.

Tot de volgende fun wedstrijd!!
Brian

Elke hole van een andere kleur tee, dat vraagt om een hele andere kijk op de baan…..

Onderstaande spelers hadden daar de minste moeite mee:

Dames

1 – Anneke den Oude met 19 Stablefordpunten

2 – Lieke Sluis-Hoogerwerf met 19 Stablefordpunten

3 – Eveline Jansen met 18 Stablefordpunten

Heren

1 – Brian Reijngoud met 23 Stablefordpunten

2 – Richard Krabbendam met 17 Stablefordpunten

3 – Edwin van Schalm met 17 Stablefordpunten