Verslagen Maandbekers Juli

Nieuws
Home / Nieuws/ Verslagen Maandbekers Juli

Verslagen Maandbekers Juli

Strokeplay

Hierbij mijn woordje na het winnen van de maand beker Strokeplay.

Zondag 11 juli was het een heerlijk zonnige dag om te golfen. Ik heb de flight samen met Helen en Edward gelopen. Was erg gezellig. Helen begon goed met 2 parren, maar jammer dat ze het op hole 3 vergooid heeft. Edward zijn start was wat minder. Was misschien niet helemaal zijn dag, hij pakte het daarna wel weer op.  Ik begon met een bogey en heb daarna solide gespeeld. Zag zelf nog wel wat verbeterpuntjes. Aan het einde van de dag bleek ik de winnaar te zijn van de maandbeker/strokeplay.

Ik wil m’n medespelers en organisatie bedanken voor de gezellige dag. Het enige minpuntje was dat er maar 11 inschrijvingen waren. Dus ik hoop dat we volgende maand met 21 spelers zijn. Hoe meer zielen, hoe meer sportieve strijd. Hoop volgende maand op volle bezetting.

Met sportieve groet,
Robin van Hamersveld

 

Stableford

Beetje klamme dag maar droog! Ik start de flight met Roelie en Daan in positiviteit. Een voorzichtige 1 punt start maar daarna vliegt mijn balletje heerlijk door de baan heen.
De greenkeeper heeft zijn best gedaan op een paar polletjes na 🤣 en de wedstrijdleiding zorgt voor de administratie. Ik hoefde dus alleen maar te doen wat ik al zo lang oefende in mijn lessen op de driving range. Het lukte vandaag. Na heel lange tijd en veel mindere kaarten heb ik mijn hcp verbeterd en zowaar de maandbeker en de komende maand de parkeerplaats gewonnen. Ik ga daar zeker mijn fiets een keer parkeren 😉. Marah als tweede had net zoveel punten (21)  dus gedeelde vreugde!

En alle andere maandbeker spelers: dank jullie wel voor jullie aanwezigheid en jullie gezelligheid! Blijf spelen!

Groetjes
Erika van Schooten