Van de Damescommissie

Nieuws
Home / Nieuws/ Van de Damescommissie

Van de Damescommissie

Op een zonnige 22e juni speelden wij voor het eerst een qualifying ronde om de roze bal volgens het WHS systeem. De overgang van het oude naar het nieuwe systeem leverde soms een verrassende nieuwe hoge handicap op! Voor enkele dames een nieuwe uitdaging om hun handicap weer te verlagen.
Winnares van deze ochtend met 21 punten was Els Terpstra.

Marja van Eennennaam viel met de funwedstrijd (greensome) op 29 juni meteen in de prijzen. Ze was heel trots! Wij hebben er weer een enthousiaste dinsdagdame bij!

Na 1,5 jaar konden wij de maandbeker op konden wij de maandbeker eindelijk weer fysiek uitreiken. Roely van Linde mag de beker thuis een maand lang met trots aan iedereen showen. Linda Imhof scoorde een knappe birdie op hole 3 en kreeg een toepasselijk vogeltje.

Na 2x uitstel vanwege de coronamaatregelen kon 13 juli eindelijk de vriendinnenochtend plaatsvinden.
De voorspellingen waren slecht (maar wat een mazzel, toen de laatste flight binnen was, begon het pas echt te regenen!).

20 vriendinnenkoppels bonden de strijd aan in viertallen. De wedstrijdvorm was Texas scramble. Na enig rekenwerk mochten de volgende koppels een prijsje in ontvangst nemen 1e Linda en Jose, 2e Wouda en Tineke en 3e Lida en Anneke.

De ochtend werd afgesloten met een geanimeerde lunch.
Al met al een zeer geslaagde ochtend en zeker voor herhaling vatbaar!

Voor de komende weken staan er weer diverse (fun) wedstrijden op de kalender. Mocht je als ‘nieuweling’ nog twijfelen om mee te doen? Gezelligheid staat bij ons voorop, dus schrijf je gewoon in via de website. Iedereen is welkom.

Tot ziens!
De Damescommissie