Verslagen van de kampioenen Matchplay 2021

Nieuws
Home / Nieuws/ Verslagen van de kampioenen Matchplay 2021

Verslag Clubkampioen Matchplay 2021 Dames / Sabina Kuyper

Het weekend van 29e en 30e mei waren de Matchplay Kampioenschappen. Linda maakte me erop attent dat er meer dames mee zouden moeten doen, en gaf daarmee een lichte hint.

Een keertje nog meedoen, ach vooruit…. We hebben een fijn en gezellig competitie-team, dat, ondanks dat we tot nog toe geen competitie konden spelen, regelmatig met elkaar een rondje gingen lopen, ook om elkaar te stimuleren en het beste in ieders spel naar boven te brengen.

Zonder verwachtingen ging ik zaterdag de baan in. Speelde de eerste partij gelijk, en was onder de indruk van het niveau van mijn tegenstandster. Het tweede rondje ….. Door uitval van een deelnemer tegen dezelfde tegenstandster won ik, en zo rolde ik de zondag in.

De eerste partij zondag tegen Helen …..won ik. Daar had ik eigenlijk geen rekening mee gehouden, want we spelen vaker met elkaar en dan ken je iemands kwaliteiten goed. Op hole 8 was het beslist.

De volgende partij werd tegen Linda, ook een hele goede speler. Vaak kijk ik met bewondering naar hoe zij speelt. Toch liep het voor haar niet zoals anders en ik kon mijn spel spelen en de putjes vielen soms heel gemakkelijk. Dan kwam hole 9….. als ze die won moesten er doorgespeeld worden. Maar dat bleek niet nodig. Tegen de verwachtingen in won ik ook deze partij. En …. werd Clubkampioen. Het was bijzonder om dit mee te maken.

Het was een leuk weekend, ik bedank mijn fijne tegenstanders en ieder die zich heeft ingezet om dit weekend mogelijk te maken.

Sabina Kuyper

 

Verslag Clubkampioen  Matchplay 2021 Heren /  Patrik Krijtenburg

De wedstrijd is uiteindelijk heel spannend geworden. Op hole 7 heeft Bas het eerste punt van het wedstrijd gewonnen.

Op hole 8 sloeg ik geen goede approach, de bal lag ongeveer 15 meter van de hole af, Ik heb toen de putt voor birdie geholed. Het was all square op het laatste hole. De afslagen waren allebei prima geslagen, onze approaches waren allebei even goed, maar helaas had Bas een drie putt voor bogey en ik had gelukkig een par.

Patrik Krijtenburg