Update drivingrange

Nieuws
Home / Nieuws/ Update drivingrange

Update drivingrange

Sinds een aantal weken is de drivingrange helaas gesloten in verband met de overlast die de buren ervaren.

Dit probleem speelt al geruime tijd. Ondanks herhaaldelijk verzoek om geen drivers te gebruiken en op te letten dat er geen ballen over het net worden geslagen, is het toch niet gelukt alle ballen op eigen terrein te houden.

Na lang zoeken naar een mogelijke oplossing is bedacht en besloten om in de range een net overdwars te plaatsen. Zie het als een volleybalnet dat bovenaan aan de zijnetten vast zit. Dit moet ervoor zorgen dat de ‘afzwaaiers’ tegen het net aan komen en dus niet over het zijnet richting de buren gaan.

Het nieuwe net is half januari – al voor de escalatie met de buurman – besteld. Wij hadden de goede hoop dat deze levering spoedig zou plaatsvinden… Helaas kregen wij al twee keer een bericht dat de levering is vertraagd. We trekken geregeld aan de bel bij de leverancier maar vooralsnog zonder uitsluitsel over het tijdstip van de levering. Zeer vervelend om afhankelijk te zijn van externe partijen.

Uiteraard zijn wij ook allesbehalve blij met deze situatie. We willen jullie graag op de hoogte houden maar op dit moment is nog geen datum te geven waarop alles is gerealiseerd en de drivingrange weer open kan.

Als er vragen zijn, laat het ons gerust weten. Kom naar de receptie of spreek Johan even aan als je hem tegenkomt.

Team GCHA