Chronogolf

Nieuws
Home / Nieuws/ Chronogolf

Chronogolf

Voor het boeken van een starttijd adviseren wij iedereen om de app te gebruiken.

Voordelen van het boeken met de app:

  • Je ziet namen staan (alleen van leden) zodat je weet dat er ook nog andere spelers op dezelfde tijd hebben gereserveerd. Zijn het bekenden en wil je graag samen spelen, dan kun je jezelf erbij boeken.
  • Als je gaat boeken, kijk dan goed naar het aantal spelers linksboven in de hoek. Als je hierop klikt, kun je het aantal spelers wijzigen.
  • Boeken met de app gaat snel en makkelijk.

Waarom raden wij het boeken aan via de app en niet via de computer of laptop:

  • Wanneer je boekt via de computer, zie je als lid geen namen staan in de flight. Het kan dan gebeuren dat er al anderen in de betreffende flight staan genoteerd. Dit heeft alles te maken met het feit dat het een “commercieel systeem” is; er kunnen nu eenmaal 4 personen tegelijk in 1 flight. Bij het boeken via de app zie je wel namen staan en dan kun je voorkomen dat je jezelf ongewild bij een al bestaande flight boekt.
  • Wanneer je de app gebruikt kom je ook andere dingen tegen naast de namen, zoals alle vormen van lidmaatschap. Deze hebben een eigen kleur:

Blauw = werkdaglidmaatschap

Oranje = maandlidmaatschap

Paars = registratieleden

Lichtgroen = businessclublid

Donkergroen = greenfeespeler (hierbij komen geen namen te staan, maar staat er ‘Openbaar”. Het betekent wel dat daar mensen hebben gereserveerd.) Behalve greenfeespelers kunnen dit ook gasten van businessclubleden zijn.

Staat er ‘Leeg, dan is het een vrije starttijd.

Dat de overstap niet helemaal vlekkeloos is verlopen, realiseren we ons wel degelijk. Iedere verandering is ook niet altijd een verbetering. Feit is wel dat we niet meer teruggaan/kunnen naar ons oude systeem OGS.

Zo is het voor bepaalde leden niet mogelijk om andere leden te vinden (fout bij het inlezen/overzetten). Over deze onvolkomenheid zijn we nog in gesprek met de leverancier. Loop je hier ook tegenaan, vraag dan bij de receptie of we de flight in 1x opnieuw willen inboeken. Dan staan je golfmaatjes bij je ‘recente gasten’.

  • Ook horen we dat wanneer je een flight eenmaal hebt geboekt je geen spelers meer bij kunt boeken. Dat klopt. Alleen de speler die mee wil doen, kan zichzelf bijboeken. Het kan wel als je via de computer boekt, maar dan moet je wel een aantal stappen volgen. Meer stappen dan wanneer de ‘bijboeker’ dat zelf via de app doet.

Het wijzigen van je eigen gegevens, zoals adres of mailadres, kan alleen via de pc of laptop op www.chronogolf.co.nl. De inloggegevens voor app en webversie (emailadres en wachtwoord) zijn hetzelfde.