Nieuws
Home / Nieuws/ Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie

Een groot aantal leden gaf op zondag 5 januari acte de présence tijdens de Nieuwjaarsreceptie van GCHA.

Onder het genot van een drankje en heerlijke hapjes, bereid en geserveerd door ons onvolprezen horecateam, wisselden leden en managementteam de beste wensen uit.

Namens het team sprak Stephan Honing de aanwezigen toe, belichtte het afgelopen jaar en gaf een doorkijkje naar de toekomst.

2019 was een bijzonder jaar voor GCHA. Na het vertrek van de clubmanager is er een nieuwe organisatie opgetuigd. Jenny Hogeboom, Yvonne Smink, Stephan Honing en Peter Vrakking zorgen er, gesteund door Jacqueline Schouten en Thea Pieters, voor dat de dagelijkse gang van zaken op rolletjes loopt. Inez van Binnendijk en Jan-Willem Hovestad zwaaien de scepter over het horecateam. En dat alles onder leiding van Johan van Dijk, die ook nog samen met Paul Hogeboom het greenkeepersteam vormt.

Het afgelopen jaar is ook voor het eerst gewerkt met een aantal commissies en dat is succesvol gebleken.

GCHA mag zich verheugen in een grote toeloop van spelers en dat betekent ook een flinke druk op de gelegenheid om te spelen. Om daarin enige verlichting te bieden is een aantal maatregelen genomen, waarvan de ledenstop het meest in het oog springt.

In het eerste weekend van januari is ook een nieuw reserveringssysteem in gebruik genomen, Chronogolf.

Met een toost op het nieuwe jaar sloot Stephan zijn toespraak af en daarna was het nog lang gezellig in het clubhuis.