De laatste wedstrijd alweer van Hoogland 2

Nieuws
Home / Nieuws/ De laatste wedstrijd alweer van Hoogland 2

De laatste wedstrijd alweer van Hoogland 2

Vandaag ontvingen wij de drie andere teams uit onze poule op Hoogland. En wat kunnen we trots zijn op onze baan: hij lag er prachtig bij!

In verband met de afwezigheid van Annemieke hadden we Patricia Veenman bereid gevonden om mee te doen.
Omdat je nu zelf de medespelers wegwijs moet maken, kijk je ook opeens anders naar je eigen baan en zie je de baan ook door een andere bril.
Het wegwijs maken in de baan leidt ook wel een beetje af, eerlijk gezegd. Desalniettemin hebben we op onze baan de hoogste score van de afgelopen vier weken gehaald. (Dus weer een stijgende lijn….)

De laatste wedstrijddag was best nog wel spannend. Eerlijk is eerlijk, wij speelden geen rol meer in het klassement, maar de andere 3 clubs hadden nog wel kans om een plek voor de finaledag op Anderstein in de wacht te slepen. Waren er wel wat scenario’s die allemaal moesten “passen”.

Na een mooie ronde op GCHA werd, onder het genot van een drankje, de eindstand opgemaakt.
Uiteindelijk is in onze poule Golfclub Kralingen er met de 1eprijs vandoor gegaan. Zij hebben hun voorsprong niet meer uit handen gegeven.

Alle (!!) teams bleven eten en uit de mooie reacties bleek dat we een goed visitekaartje hebben afgegeven: “mooie baan met interessante holes”, “willen zeker nog een keer terug komen”, “fijne horeca”.

Het mag duidelijk zijn: wij hebben zeker de 1eprijs binnen gesleept als het gaat om teamspirit, gezelligheid en golfplezier!

Wat ons betreft: voor herhaling vatbaar!

Team Hoogland 2: Helen, Linda, Tineke en Annemieke, met versterking van Patricia, Rob en Ronald.