Nieuws
Home / Nieuws/ Nieuws van GCHA

Nieuws van de golfclub

“Kinderziektes”

Op dinsdag 7 januari zijn we overgestapt naar het nieuwe reserveringsysteem. Ondanks een goede voorbereiding zitten er nog een paar kleine “fouten” in het systeem. We merken dat de problemen op individueel niveau zitten en we zijn druk bezig om deze op te lossen.

Mocht u tegen problemen aanlopen met het online boeken van een starttijd, bel dan gerust even de dames van het secretariaat. Zij helpen u graag verder. Het telefoonnummer is 033-8888475.

 

Bag Tag

De bag tag is uw lidmaatschapslabel en deze moet zichtbaar bevestigd zijn aan uw tas. Op de bag tag staat uw naam en de vorm van uw abonnement. Mocht u het abonnement hebben aangepast kom dan even langs het secretariaat om de juiste bag tag te ontvangen. Ook als u geen bag tag heeft, graag even melden bij het secretariaat.

 

De NGF pas digitaal

Ook de NGF gaat duurzaam en wij doen er graag aan mee. Vanwege deze aanpassing ontvangt u geen fysieke pas. De pas is digitaal te vinden in de golf.nl app. Kiest u toch liever voor een fysieke NGF pas? Mail deze wens naar info@gcha.nl en wij passen dat voor het jaar 2020 aan.

Meer informatie kunt u lezen op de site van NGF.