De herfst is begonnen, ook op De Berendonck

Nieuws
Home / Nieuws/ De herfst is begonnen, ook op De Berendonck

De herfst is begonnen, ook op De Berendonck

Op de derde speeldag van de Najaarscompetitie waren we te gast bij De Berendonck in Wijchen.

Een zeer fraaie baan waar we graag nog een keer terugkomen. Maar dan niet in de herfst als de blaadjes zijn gevallen. Want wat een crime om je ballen tussen vaak centimeters dikke lagen gevallen boombladeren terug te vinden.

Maar ook wat mooi, die kleuren en het leek wel of de hele paddenstoelencatalogus op De Berendonck was uitgestald.

Maar verder mochten we niet klagen, want het was weer ontzettend gezellig met al die inmiddels oude bekenden. Onze hoop om de stijgende lijn van vorige week voort te kunnen zetten, werd echter vakkundig de grond in geboord door onze tegenstanders.

Ook dit keer werd er door de teams niet bijster hoog gescoord, maar uiteindelijk eindigden wij toch zonder punten onderaan in het dagklassement. Maar dankzij onze twee dames (Meike en Marja) gaan we wel voor de prijs van het gezelligste team.

Ook dit keer ging het thuisspelende team er weer met het maximale aantal punten vandoor (6 wedstrijdpunten en 1 bonuspunt), De Breuninkhof tweede, De Keppelse derde en wij dus laatste.

Die goede gewoonte om als gastteam de punten aan de gasten te laten, ging dus weer niet op. Dat is dan ook les 1 die we dit jaar geleerd hebben. Maar ja, onze eerste wedstrijd waren wij het gastteam en wisten wij veel….

Volgende week de laatste wedstrijd alweer op De Breuninkhof in Voorst. Ook daar ligt een 9 holesbaan dus misschien biedt dat kansen. In ieder geval gaan we aan het eind van de dag lachend naar het afscheidsdiner.