Hoogland 3 start de Najaarscompetitie met een derde plek

Nieuws
Home / Nieuws/ Hoogland 3 start de Najaarscompetitie met een derde plek

Hoogland 3 start de Najaarscompetitie met een derde plek

Zondag 13 oktober was het dan zover en zijn we van start gegaan met de Najaarscompetitie van de NGF.

Het leuke van deze competitie is dat de teams uit 4 personen bestaan en dat alles mag qua samenstelling. Dames met heren in de mix, kinderen met hun ouder(s) of zelfs een Pro kan hieraan deelnemen in een team. Kortom een erg leuke en totaal verschillende competitie ten opzichte van de voorjaarscompetitie.

Ook de spelvorm is totaal anders. Je speelt namelijk gewoon een Stablefordkaart over 18 holes en je loopt met 1 speler van de andere clubs in een 4-balflight.

Dit jaar zijn wij, Jet Levi, Angelique van Hassel, Kirsten Nieboer, Laura Rutte, Sabina Kuijper en Jolanda Diever team 3 van GCHA en spelen we samen met Amsterdam Old Course, Openbaar Dronten en Almeerderhout in een poule.

Ook op je eigen baan speel je als thuisclub de wedstrijd mee en afgelopen zondag was dat voor ons meteen de vuurdoop. We kwamen aan het eind van de rit tot de conclusie dat je als speler op je eigen baan veel bezig bent om je medespelers wegwijs door de baan te maken. Karren op de juiste plek zetten, zorgen dat er aansluiting blijft en noem maar op.

Resultaat was dan ook dat we deze 1e dag als 3e geëindigd zijn maar wel met alle complimenten van de andere clubs in de zak terug kunnen kijken op een geslaagde aftrap. Op naar Amsterdam voor de komende wedstrijd op zondag 20 oktober.