Verslag ontvangstdag donderdagdames

Nieuws
Home / Nieuws/ Verslag ontvangstdag donderdagdames

Verslag ontvangstdag donderdagdames

Op 4 april jl. was onze ontvangstdag door de vele regen ’s nachts afgelast en als inhaaldag was 9 mei (Hemelvaart) vastgesteld. De kampioen was al bekend, dat waren wij dus.

Deze keer zat het weer mee, droog en zonnig. Helaas mochten er nog geen buggy’s de baan in, waardoor een aantal speelsters niet mee kon doen.

We waren om 10.00 uur op de club, ruim op tijd om de golfballetjes met logo voor de teams voor bij het diner in te pakken. Yvette en Alida hebben nog gauw wat bloemetjes langs de kant van de weg geplukt ter versiering van de zakjes.

Na de ontvangst van de teams met koffie en koek vertrokken tegen 12.00 uur de eerste twee teams naar de teebox. Alida en Agnes waren de spotters op 1 en Sabina en Yvette op 3. Om 13.15 uur zagen we de eerste single al terugkomen. Maar het duurde ruim een half uur voordat de tweede single terugkwam en ze hadden dus alle tijd om te genieten van het saucijzenbroodje of het fruit wat Jan-Willem op twee statafels had klaargezet op het grasveldje voor de puttinggreen. Wij gingen ondertussen lunchen op het terras en konden zo vandaaruit de binnenkomende golfsters attent maken op de snacks en het fruit. Ook wisten ze de weg nog naar de teebox, dus daar hoefden we niet meer te gaan staan. Het was nog spannend wie er tweede, derde of vierde in de poule zou worden, dus het ging toch nog ergens om. Niemand kon degraderen, omdat het de laatste klasse is.

Tijdens het diner werden we door de captain van Anderstein namens de andere teams in het zonnetje gezet vanwege ons kampioenschap en kregen we allemaal een bus doucheschuim van Rituals. De teams kregen van ons bij het diner een glas prosecco.

Hierna bood José ons namens de club een heel mooi boeket bloemen aan. Het waren acht boeketten, maar omdat Margreet en Meike met vakantie waren, hebben we deze boeketten aan José en Inez gegeven als dank voor de uitstekende verzorging.

Tevens wil ik Jan-Willem bedanken voor het heerlijke diner en de saucijzenbroodjes. Verder wil ik alle dames van de receptie en de mensen van de technische commissie, zowel de huidige als de voorgaande, bedanken. We kregen ook heel veel complimenten over onze baan, dus ook heel van dank aan de greenkeepers Paul en Johan.

We hebben dankzij jullie allemaal onze competitie fantastisch kunnen afsluiten.

Marja