Hoogland Dames1 – Veldzijde2 te Golfclub Kromme Rijn

Nieuws
Home / Nieuws/ Hoogland Dames1 – Veldzijde2 te Golfclub Kromme Rijn

Hoogland Dames1 – Veldzijde2 te Golfclub Kromme Rijn

Op een prachtige dag op Golfclub Kromme Rijn in Bunnik speelden wij, Hoogland Dames1, een spannende wedstrijd tegen Veldzijde2. Als captain, Marah, was ik trots om ons team te leiden tijdens deze mooie dag. Ondanks dat ik zelf niet meespeelde, heb ik genoten van het maken van prachtige foto’s om deze bijzondere dag vast te leggen.

Het weer was perfect met een stralend zonnetje en een matige wind, wat de sfeer op de golfbaan alleen maar ten goede kwam. In de singles wedstrijden toonden onze spelers een sterke strijdlust. Jet speelde gelijk met een score van 3-3, terwijl Suzanne een prachtige overwinning behaalde met 4-2. Ook Margreet en Gelina leverden sterke prestaties door beide een gelijkspel te behalen. Helaas leden Margaret en Eveline nederlagen, maar ze hebben tot het laatste moment gestreden.

In de Greensomes bleven onze teams veerkrachtig. Ondanks het verlies van het duo Jet/Suzanne met 2-0, behaalden Margreet en Gelina een prachtige overwinning met 3-2. Hoewel Margaret en Eveline hun wedstrijd met 6-2 verloren, hebben ze alles gegeven en elkaar gesteund.

De einduitslag van 17-5 in het voordeel van Veldzijde2 mag dan wel teleurstellend zijn, maar ik ben ontzettend trots op mijn team. Hun inzet, teamgeest en sportiviteit hebben deze dag tot een succes gemaakt. We hebben laten zien waar we toe in staat zijn en ik weet zeker dat we sterker zullen terugkomen in onze volgende wedstrijd.

Met trots en dankbaarheid,

Marah

                                           

Ps: Doordat ik niet aanwezig was, heb ik het verslag laten schrijven door ChatGPT! Volgende keer schrijf ik zelf weer!