Einduitslag Dames Dinsdagochtend Wintercup 2023/2024

Nieuws
Home / Nieuws/ Einduitslag Dames Dinsdagochtend Wintercup 2023/2024

Einduitslag Dames Dinsdagochtend Wintercup 2023/2024

Vanaf 7 november 2023 tot en met 5 maart 2024 hebben de dames op elke eerste dinsdagochtend van de  maand gespeeld om de wintercup. Met een gemiddeld aantal van ongeveer 24 deelneemsters op de wedstrijddagen, was het een sportief en gezellig treffen. De wedstrijdvorm ‘s winters bestaat uit 9 holes strike three. Er is al veel gezegd over de nattigheid, die vaak spelbreker was deze winter. Toch is er elke maand enthousiast gespeeld voor de cup door de doorzetters. Dat verdient een pluim van de damescommissie.

De prijs voor de winnaar is wel  geen echte cup, maar een cadeaubon van 25 euro. Voor de speelsters ook heel leuk om te winnen. Het werd al heel gauw duidelijk wie van de dames in een “winning mood” was deze winter. Vanaf december nam Marly Klein-Schuurs de leiding in de stand en dat bleef zo. Marly heeft de hele winter met schitterende resultaten gespeeld. Na nog eens goed gerekend te hebben is Marly met 48 punten als eerste geëindigd en in de bloemetjes op de foto gezet. Ze kreeg van Corrie Kroon de eerste prijs overhandigd.

Wij, de dames van de commissie, hopen vanaf 2 april op veel deelneemsters bij de wedstrijden voor de maandbeker/trofee. Deze mooie trofee is  dan aan het eind in oktober voor de winnaar. Op naar een prachtig nieuw seizoen!