Clubkampioenschappen Strokeplay 2 en 3 september

Nieuws
Home / Nieuws/ Clubkampioenschappen Strokeplay 2 en 3 september

Clubkampioenschappen Strokeplay 2 en 3 september

Op zaterdag 2 en zondag 3 september is de baan het strijdtoneel voor de Clubkampioenschappen Strokeplay 2023. Op zaterdag spelen alle deelnemende leden 18 holes Strokeplay zonder handicapverrekening.

We beginnen de eerste dag met maximaal 20 dames en 40 heren. De 10 dames en de 18 heren met de laagste scores spelen op zondag een tweede ronde van 18 holes. De resultaten van beide dagen tellen we bij elkaar op en de dame en de heer met de laagste score over beide dagen mogen zich de Clubkampioen Strokeplay 2022 noemen en zien zich vereeuwigd op de borden die in het clubhuis hangen.

Ieder lid met een actuele WHS-handicap van 36.0 of lager (op het moment van inschrijven) kan meedoen, ongeacht het lidmaatschap. Dus ook leden met een beperkt lidmaatschap (alleen werkdagen), zijn van harte welkom. Voor clubkampioenschappen hoef je geen greenfee te betalen. Ook jeugdleden zijn natuurlijk van harte welkom.

Heb je nog nooit meegedaan aan een strokeplaywedstrijd, schrijf je gewoon in en doe lekker mee. Misschien haal je de ‘cut’ niet, maar dan heb je toch lekker 18 holes gespeeld en de sfeer van een grote clubwedstrijd geproefd.

En durf je het toch niet aan maar wil je wel sfeer proeven? Dan kunnen we je goed gebruiken als ‘spotter’. Je staat dan op een van de langere holes en kijkt waar de ballen vanaf de afslag terechtkomen. Op die manier help je het tempo in de baan te houden en ben je toch een niet onbelangrijk onderdeel van het kampioenschap. Hiervoor hoef je je niet op te geven maar kom gewoon naar de baan en meld je bij de wedstrijdleiding.

Opgeven als deelnemer kan via Golf Genius of meld je aan bij de receptie. Als je je opgeeft, dan ben je in beginsel beide dagen beschikbaar.

De Wedstrijdleiding