Hoogland Heren 50+ Senioren 1 vs Old Course Loenen 2

Nieuws
Home / Nieuws/ Hoogland Heren 50+ Senioren 1 vs Old Course Loenen 2

Hoogland Heren 50+ Senioren 1 vs Old Course Loenen 2


We speelden op de op de Hooge Rotterdamse (Rottebergen in Bergschenhoek, 25m hoog en het verhaal gaat dat de heuvel gestort puin is van het WO-2 bombardement op Rotterdam).

 Onze wedstrijd nu …. laat ik maar met de deur in huis vallen….. Heren Senioren 1 heeft verloren, “dik verloren”moet ik zeggen.  0-18 dat wil zeggen zowel alle greensomes als alle singles.

We waren goed voorbereid, we hadden voorgespeeld en we wisten wat ons qua terrein te wachten stond. We hadden perfecte ballen van onze sponsor (Piano Paul).  Misschien waren we iets te optimistisch, misschien speelde de Rotteberg ons parten. In een rondje duw je je trolley toch wel een keer of 6 tegen de berg op. Ok, het was een koude dag met een flinke stevige wind. Maar daar heeft ook de tegenstander last van, nietwaar?.

Ik kan,, denk ik, zeggen dat we, zonder uitzondering,  allemaal het eigenlijk op de laatste holes hebben laten liggen. Misschien hadden we onze beste speler niet aan Heren 2 moeten uitlenen, misschien waren de Rotteberg-geesten ons niet welgezind maar waarom zouden die Loenen prevaleren boven Hoogland?. Geen kwaad woord over de Loenesen. Na een uitstekend diner waren weer allemaal vrienden. We gaan het zien, deze wedstrijd heeft ons scherp gemaakt, op naar Amelisweerd voor de volgende wedstrijd.

Paul