Nieuws
Home / Nieuws/ Nieuwsbrief ‘nieuwe stijl’

Nieuwsbrief ‘nieuwe stijl”

Voor u heeft u de nieuwsbrief ‘nieuwe stijl’.

Dat verbaast u waarschijnlijk want zoveel nieuws is er niet aan te ontdekken.

Op het eerste gezicht lijkt dat ook zo, totdat u in een van de artikelen hieronder op ‘Lees meer…‘ klikt.

U komt dan niet meer terecht op een afzonderlijk document maar op de website van Golfclub Hoogland Amersfoort. Vanaf nu plaatsen we alle artikelen uit de nieuwsbrief als afzonderlijke items op de nieuwspagina van de website. De nieuwste bovenaan natuurlijk. Wilt u later iets teruglezen, dan kunt u naar nieuws.gcha.nl of naar de website – leden – nieuws.

Wij delen alle nieuwsitems in rubrieken in. Die rubrieken vindt u aan de linkerkant van het scherm. Zo is er een rubriek ‘Van de club’ waarin het nieuws vanuit het management terug te vinden is, een rubriek ‘Competitie NGF’ met nieuws en verslagen van de verschillende competities. Een aantal van die rubrieken is nu nog leeg maar daar komen in de loop van de tijd vanzelf de berichten in.

Tenslotte voorzien wij de artikelen van zogenaamde ‘tags’, trefwoorden waarop u kunt zoeken. Het zoekvenster staat links bovenaan in het scherm.

Voor u is dit nieuw maar dat geldt ook voor de redactie. Voor ons is het een nieuwe manier om de nieuwsbrief bij u te brengen. We zullen in het begin ook moeten wennen maar we doen ons best. En we staan natuurlijk open voor uw opmerkingen en eventuele tips. Die kunt u kwijt via ons e-mailadres: redactie@gcha.nl.

Tot ziens op de baan!

De redactie