Dinsdagdames boeken derde zege!

Nieuws
Home / Nieuws/ Dinsdagdames boeken derde zege!

Dinsdagdames boeken derde zege!

Dinsdagavond, een beetje vermoeid maar opnieuw zeer voldaan thuis gekomen na een zonnige dag competitie spelen. We speelden op golfbaan de Goyer. Een mooie, maar geen makkelijke baan met erg uitdagende holes, en een mooi clubhuis met goede voorzieningen.

Onze tegenstander was het team van de Hilversumsche. We hebben met 12-6 gewonnen. Opnieuw een goede uitslag voor ons. Leuk, maar het leukste was te spelen met  een fijn en gezellig team.

De tegenstanders waren allemaal fijne en sportieve dames. Niet alleen in de baan, ook de borrel en het avondeten waren daardoor erg gezellig.

Onze attente captain was als vanouds zeer betrokken, Marja van der Kade….ze houdt ons op de hoogte van o.a. starttijden, en stimuleert ons in alle opzichten.

Helaas gaan 2 van onze beste spelers ons na deze competitie verlaten. Dus mochten we hoog eindigen dit jaar en gaan promoveren, dan hebben we voor het komende jaar zeker versterking nodig.

Fijn dat we dit jaar weer competitie kunnen spelen, het is en blijft een mooi  gebeuren, zeker als het balletje snel in de hole wil gaan.

Sabina