Hoogland  Dames Zondag 1 – Welderen Dames Zondag 1

Nieuws
Home / Nieuws/ Hoogland  Dames Zondag 1 – Welderen Dames Zondag 1

Hoogland  Dames Zondag 1 – Welderen Dames Zondag 1

In een fikse regenbui vertrokken we vanuit Amersfoort en omstreken richting De Keppelse. De regen verdween als sneeuw voor de zon zodra we de auto uitstapten en het zou een werkelijk fantastische dag worden! Dus we zongen eigenlijk de hele dag door: “Laat de zon in je hart. Ze schijnt toch voor iedereen. Geniet van het leven, want het duurt nog maar even…”. Heel irritant… maar zo gezellig!


De Greensomes gingen van start en het bleek al snel dat we zeer aan elkaar gewaagd waren. Suzanne en Margaret speelden AS, Ria en Stephanie pakten de winst (!!!) en helaas verloren Gelina en ik op hole 9. Dus dat betekende dat het bij de lunch 3-3 stond! SPANNEND!

De singles gingen met nog lekkerder weer van start (want de wind ging liggen) en de roze jassen gingen bij sommige dames uit. Mijn tegenstander was gewoon echt goed en ging ook per hole beter spelen! Helaas dus verloren. Ditzelfde gold voor Margaret en Suzanne. Maar toen kwam Ria binnen: Dikke winst (4&3)!! Whoehoe! Punten! Lekker bezig. Toen kwam Stephanie binnen: NOG dikkere winst (5&4)!! Zo knap! Als laatste kwam Gelina binnen op hole 18, dus we waren zeer benieuwd hoe dat zou aflopen. Helaas heeft ze haar wedstrijd nipt verloren, maar hé: wederom gevochten als een leeuwin! Zo trots weer op mijn team! 😊

We sloten af met een heerlijk Italiaans buffet en gingen ondanks het verlies toch tevreden naar huis.

Eindstand: 7-11