Belangrijke maatregelen omtrent Corona en weer golfen op GCHA

Nieuws
Home / Nieuws/ Belangrijke maatregelen omtrent Corona en weer golfen op GCHA

De belangrijkste maatregelen om weer te kunnen golfen

Het clubhuis

Zoals gebruikelijk meldt u zich aan bij de receptie. Er is voor het aanmelden een verplichte looproute. U komt binnen via de normale ingang om naar de receptie te lopen. In de gang kunt u uw handen desinfecteren. U kunt dan doorlopen naar de balie om uzelf aan te melden en wacht indien nodig op 1,5 meter van degene voor u. Dan loopt u door via de serre weer terug naar buiten. Komt u iemand bij de trap tegen, wacht dan even. (zie foto’s)

De drivingrange

Bij de drivingrange is er een verplichte looproute. Als u op de gebruikelijke manier, aan komt lopen (dus vanaf de rechterkant de drivingrange op gaat richting de ballenautomaat), kiest u uw mat en zet uw tas hier neer. Dan pakt u een mandje, haalt ballen en loopt u voorbij de automaat door de deur de drivingrange uit om vervolgens linksom het gebouw te lopen weer terug richting uw gekozen matje. Na afloop desinfecteert u uw mandje met de daarvoor bestemde materialen en kunt u deze weer terugplaatsen. U verlaat dan de drivingrange weer via de deur bij de automaat om terug te gaan richting baan en clubhuis. De matten na de deur bij de automaat zijn uitsluitend bestemd voor de pro’s en hun leerlingen. (zie foto’s)

De baan

Loop de aangegeven route naar de afslagplaats van hole 1

Oefenen

Bij de putting en chipping green zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Houd hier rekening mee!

 

Horeca

Zoals bekend is zijn alle horecagelegenheden in ieder geval tot 1 juni gesloten. Dat geldt dus ook voor het clubhuis en het terras. Tafels en stoelen in de serre staan achter linten opgeslagen en het is niet de bedoeling om die daar vandaan te pakken en nog even op het terras te gaan zitten napraten. Als u uw ronde heeft gespeeld, kunt u eventueel uw spullen in uw locker opbergen (of in uw auto of op uw fiets) en verlaat u het terrein. Zodra er meer bekend is over de horeca, laten we u dat weten.