Glow in the Dark wedstrijd op 15-11-2024     Spelvorm: IJzertje- 9!

Nieuws
Home / Nieuws/ Glow in the Dark wedstrijd op 15-11-2024     Spelvorm: IJzertje- 9!

Glow in the Dark wedstrijd op 15-11-2024     Spelvorm: IJzertje- 9!

Dag Fun- Golf- Vrinden,

Dit is alweer de laatste funwedstrijd van dit jaar en ook nu lijkt het weer een leuke avond te worden, dat ligt natuurlijk geheel aan jullie zelf, maar de ingrediënten liegen er niet om.

Glow in the Dark, oftewel het lichtballen tournooi.

Aansluitend een stamppotbuffet na binnenkomst.

Kosten: €18,00 te betalen aan de receptie.

Extra: Gary gaat  ‘s avonds een feestavond in de vorm van Karaoke organiseren, deze is ook open voor niet deelnemers aan de wedstrijd.

Spelregels:

Voor zover ik nu weet, maken we gebruik van de footgolf holes, als dat anders wordt, vernemen jullie dit vlak voor aanvang van de wedstrijd. De heren spelen van Rood en de dames van Oranje. Let op: het is nog niet uitgesloten of we allemaal van dezelfde kleur gaan spelen, ook dat vernemen jullie uiterlijk op de speeldag zelf bij je aanmelding.

Verplicht spelen met ijzer- 9, ook het uitputten.

Individueel stableford, met handicapverrekening

Bij gelijke uitslagen worden er middels het trekken van  lootjes tussen de best gelijk gescoorden, de nummers 1, 2 en 3 bepaald.

Let op!  Deze wedstrijd heeft een extra winnaar, want: De meest verlichtte speler (niet spreekwoordelijk) wint de Glow in the Dark Lumière Prijs.

Er zijn geen birdieprijzen deze keer

NB: Uitholen is verplicht, dus géén holes geven aan elkaar, totdat je geen Stablefordpunten meer kunt halen, dan pak je je bal op en noteer  je een streep op je kaart.

Tee dan,

Douwe Zeilmaker.