7 april 2024 op de Kennemer: Hoogland zondag Dames – ANWB 2

Nieuws
Home / Nieuws/ 7 april 2024 op de Kennemer: Hoogland zondag Dames – ANWB 2

7 april 2024 op de Kennemer: Hoogland zondag Dames – ANWB 2

Yes! We mogen weer! Al vroeg op pad naar Zandvoort om daar aan te treden op de baan van de Kennemer. Dit jaar voor het eerst 18 holes en dan ook nog eens te beginnen met de singles! Spannend! Ook debutante Margreet mocht meteen aantreden. Iets eerder dan gepland startten wij op de B-lus. Jet beet het spits af en daarna volgde de rest van het team.

Wat is het toch geweldig om op zo’n baan te mogen spelen. Naast het geconcentreerde spel, was er ook echt tijd om te genieten van hoe mooi deze baan er bij lag! Het weer werd met de minuut steeds beter, maar de wind werd steeds sterker. Dit voelde voor een aantal van ons echt als een uitdaging. Zowel Gelina als ik hebben de singles afgesloten met een mooie winst! Helaas de rest van het team niet.

Anders dan voorheen is dat we nu direct doorgaan met de greensomes en speelt de nr. 1 met de nr. 2, etc. Als nr. 3 moest ik dus wachten op de nr. 4. Na toch wel even gewacht te hebben, konden we beginnen aan de greensome die ik samen met Margreet mocht spelen. Voor haar de eerste keer, maar ik vond dat ze zich er uitstekend doorheen heeft geslagen. Helaas hebben wij de greensome verloren en de nr. 5 (Gelina) en nr. 6 (Eveline) ook, maar gelukkig hebben Jet en Suzanne de eer nog gered door gelijk te spelen.

Dit betekende helaas dat we 5 punten bij elkaar hebben gesprokkeld, maar hé… wie kan er nou zeggen dat je met de competitie op de Kennemer hebt mogen spelen! Het was qua weer een super goeie dag en ook de tegenstanders waren gezellige dames. Volgende week mogen we op Kromme Rijn aantreden tegen Veldzijde (Wilnis).

Groetjes Marah Kamerling