Indoorgolf, leuk en uitdagend

Nieuws
Home / Nieuws/ Indoorgolf, leuk en uitdagend

Indoorgolf, leuk en uitdagend

Wat doe je als de baan weer is gesloten en je toch graag met je golfmaatjes het nieuwe jaar wil inwijden? Dan probeer je onze indoor golf een keer!

We belden last minute met de receptie of het kon en gelukkig was de hal helemaal vrij. Als lammetjes die voor het eerst naar buiten mochten, betraden wij de groene ‘teletubbiewereld’. Geen wind, geen regen, geen modder – heerlijk! Van Jacqueline hadden we een emmer speciale ballen meegekregen en een scorekaart met de plattegrond van de 6 banen.

Binnen is het heel heuvelachtig, al lijkt het soms vlak. De uitdaging zit vooral langs de muren maar eigenlijk resulteerde bijna elke slag in een moeilijke ligging.

We hadden de grote golftassen mee maar al snel stonden die werkloos aan de kant. Met ieder slechts 2 clubs kwamen we prima rond. We hebben ons korte spel goed kunnen oefenen en ook de bunkers hebben we intensief benut. Het is ons zelfs gelukt een bal in het water te slaan (sorry prachtige vissen in jullie vijver met net aangelegd kabbelend beekje).

De volgende keer kunnen we ook de indoor putting green meepakken, maar daar was na de 3x 6 holes en de fotosessie geen tijd meer voor. We moesten natuurlijk ook nog koffiedrinken.

Al met al hebben we samen een hoop lol gehad en geconstateerd dat we nog best veel kunnen leren. En we verbaasden ons erover dat er eigenlijk niet vaker gebruik wordt gemaakt van de binnenbaan. Voor je kort spel, het lezen van de baan en vooral voor de fun was het bijzonder geslaagd!

Groetjes van Anouk Verburg, Loes Edelhausen en Ariane Meershoek.