Van de Damescommissie: Battle Of The Sexes

Nieuws
Home / Nieuws/ Van de Damescommissie: Battle Of The Sexes

Van de Damescommissie: Battle Of The Sexes

De Battle Of The Sexes (BOTS) zit er weer op. En wat was het weer een sportieve strijd! Op dinsdag 30 augustus stroomde het clubhuis al vroeg vol met dames van de damesochtend en heren van de herenochtend. Het weer was fantastisch en de verwachtingen hooggespannen. Zou het de heren lukken om de beker terug te halen na de nederlaag in 2021?

Ruim vòòr 10 uur vertrokken 11 flights van 4 personen naar hun shotgun-afslagplekken. Tegen half één druppelden de laatste dames en heren weer binnen. Na een gezellige lunch brak dan eindelijk het moment van de waarheid aan: de prijsuitreiking.

De organisatie was deze keer in handen van de Damescommissie en de spanning werd de dames even te veel, met een kleine black-out bij de bekendmaking tot gevolg. Verwarring alom, maar uiteindelijk werd dan toch duidelijk dat de dames de battle hadden gewonnen met in totaal 240 punten, tegen 222 punten van de heren. De Daco heeft namens alle dames de bokaal apetrots in ontvangst genomen. De beker werd trouwens heel adequaat ter plekke door de Heco voorzien van een gegraveerde inscriptie. Vanaf deze plek danken we de heren nogmaals voor de mooie strijd. We gaan een jaar lang uitgebreid genieten van de overwinning en zien met vertrouwen uit naar de volgende BOTS in 2023!

Ook werden er teamprijzen uitgereikt!

 

 

 

De eerste prijs bij de heren was voor Paul Zwanikken en Pieter Verhoef. Bij de dames werden Wouda Speksnijder en Agnes van Alphen eerste.

 

 

 

 

 

 

 

De tweede prijs bij de heren was voor Hans van Dijk en Dennis Smink. En bij de dames voor Alida Boks en Corine Speksnijder.