Verslagen Maandbekers 22 mei

Nieuws
Home / Nieuws/ Verslagen Maandbekers 22 mei

Verslagen Maandbekers 22 mei

Strokeplay

Wat was het prachtig weer; temperatuur prima en weinig tot geen wind.
Na even ingeslagen te hebben, op naar Hole 1 waar ik was ingedeeld in een flight van 3 met 2 (gezellige!) medespelers. Hole 1 begon prima met een Par, maar onderweg begon het wat te schommelen, zo maakte ik een mooie Birdie maar helaas ook een Double Bogey… “FORE!!”…
Na de berekeningen van de wedstrijdleiding bleek mijn score toch voldoende voor de winst en mocht ik voor deze maand de trofee ontvangen ;-).
Nu op naar 12 juni waar we de volgende ronde mee mogen doen, hopelijk weer genieten van de omstandigheden en voor allemaal prachtige slagen!
Bedankt organisatie en bedankt flightsgenoten voor een gezellige ronde. Uiteraard de greenkeepers niet vergeten want de baan lag er weer keurig verzorgd bij.

Met vriendelijke groet,
Ivo

Stableford

Drinkend van de heerlijke gewonnen witte wijn, geniet ik nog van de mooie zonnige dag die we hadden. Prachtig golfweer en leuke mede flightspelers.
Het was mijn eerste wedstrijd, dus toch wel een beetje gespannen. De meeste ballen gingen zoals gehoopt. Dat was al een opluchting. Al met al, op één hole na, mooie scores. Het resultaat was 20 stableford punten. Dit bleek genoeg voor de eerste plaats. Mijn allereerste overwinning op golf gebied.
Nu komt het erop aan, de komende maanden weer goed te presteren. Ik heb er zin in.

Met vriendelijke groet,
Peter Gieskens