Laatste funwedstrijd van het jaar

Nieuws
Home / Nieuws/ Laatste funwedstrijd van het jaar

Laatste funwedstrijd van het jaar

Als winnaar van een funwedstrijd word je gevraagd om een stukje te schrijven, dus bij deze.

Met Douwe en Desiree zat ik in een flight en dat is natuurlijk al een gezellig begin. In deze wedstrijd kon je 2 jokers inzetten, 1x voor dubbele punten en 1x voor 1 slag in mindering. Van tevoren moest je aangeven op welke hole je deze jokers ging inzetten.

Op hole 2 ging ik voor de dubbele punten en hole 6 voor 1 slag in mindering.

Wat voor mij wel een hele uitdaging is, is om van geel te spelen. Hier krijg ik dan wel 25 slagen mee en nee, dit is niet voor 18 holes en waar je dan wel weer geluk mee hebt is dat er wintergreens zijn, dat maakt het toch weer wat eenvoudiger voor mij.

Als je dan op hole 2 een par speelt, is dat in mijn geval dus gelijk 8 punten in de knip en op hole 6 met 1 slag in mindering werd het een par en voor mij gaf dit 5 punten. En als je dan op de andere holes ook nog goed scoort kom je op een totaal van 30 punten, wat voldoende was voor de winst.

Helaas zat het weer niet echt mee, ruim 1 1/2 uur in de motregen spelen, maar dat werd weer goed gemaakt door met alle wedstrijdspelers nog gezellig in het clubhuis na te genieten met een drankje en later nog de prijsuitreiking. Natuurlijk Thea bedankt voor het organiseren van wederom een leuke wedstrijd met leuke prijzen. Denk dat we met z’n allen terug kunnen kijken op een geslaagde wedstrijd

Peter Laurman