Vlaggetjeswedstrijd

Nieuws
Home / Nieuws/ Vlaggetjeswedstrijd

Vlaggetjeswedstrijd

Voor Koningsdag kregen we een uitnodiging om mee te doen aan de “Vlaggetjeswedstrijd”. Ik dacht automatisch aan Vlaggetjesdag, dus smullen van een Hollandse Nieuwe als ‘iets lekkers in de baan’? Maar nee, de bedoeling was je vlaggetje te plaatsen zodra je door je slagen heen was. Dat was een leuk idee! Het was een mooie dag en alle oranje vlaggetjes vanaf hole 7/8 leverden een kleurrijk schouwspel op. Dat in combinatie met de oranje outfits van de spelers maakte het een echte Koningsdag! Iedereen deed zijn best om zijn/haar vlaggetje zo ver mogelijk te plaatsen en een paar spelers lukte het om het vlaggetje in het clubhuis te ‘plaatsen’; een compliment! En in plaats van een haringkar werd de schuilhut omgetoverd tot Tompouce met Oranjebitter take-away!

Gelukkig kunnen we, met gepaste afstand, weer met flights van vier golfen. Dit soort wedstijden zijn altijd heel gezellig en sportief en een mooie kans om mensen te leren kennen. Dus nieuwe leden, doe volgende keer mee!

Uiteindelijk gingen na een spannende wedstrijd de prijzen naar Henk, Riny en Joop bij de heren en naar Desiree, Jeanette en de “special price” voor Lieke bij de dames. Gefeliciteerd! De biertjes en flessen wijn vielen in goede aarde!

 

 

 

Voor de spelers die er bovengemiddeld oranje uitzagen waren er ook prijzen te verdelen. Philip, Loek en koppel Douwe/Anneke zagen hier de beloning voor hun koningsgezindheid!

Wederom dank aan de organisatie voor deze leuke wedstrijd!

 

Groet,
Philip

Klik hier voor meer foto’s.