Nieuws uit de Damescommissie

Nieuws
Home / Nieuws/ Nieuws uit de Damescommissie

Nieuws uit de Damescommissie

Wist je dat er 55 dames met regelmaat deelnemen aan de damesochtenden op de dinsdag? Via een groepsapp wordt er sober maar doelmatig gecommuniceerd met deze grote groep. Op de dinsdagen zijn er doorgaans zo’n 25 dames aanwezig, tenzij de weersomstandigheden wél erg bar zijn. Zoals op 4 mei, toen een klein groepje ‘stoere meiden’ de slagregens en windstoten trotseerden in de strijd om de roze bal. Doorweekt en met ijskoude handen behaalden Agnes van Alphen en Sabina Kuyper 16 punten, maar door een betere score op hole 9 won Agnes van Alphen de roze bal. Agnes Reuter scoorde een birdie op hole 2 en kreeg daarvoor de ludieke ‘birdie-prijs’.

Gelukkig was het weer de week erop een stuk aangenamer voor de Vlaggetjeswedstrijd. Vanaf hole 7 gingen de vlaggetjes de grond in en uiteindelijk was er één dame die met vlaggetje en al weer terug bij het clubhuis kwam. Winnares Stephanie Lodder had zelfs nog slagen over! Monique de Jager de Vries en Roely van Linde konden hun vlaggetjes op de green van hole 9 prikken, waardoor zij resp. 2e en 3e werden.

Op 25 mei wordt een driestokken wedstrijd georganiseerd op de dinsdag-damesochtend. Je mag dan twee clubs en een putter mee de baan in nemen. En de commissie is streng, alle andere clubs moeten uit de tas! We zien uit naar het moment dat we aansluitend op de damesochtend weer een lunch in het clubhuis mogen organiseren, het is nog even afwachten of dit al lukt op 25 mei. We houden u op de hoogte.

Hopelijk mogen we bij de komende damesochtenden weer veel (nieuwe) dames begroeten. Schroom niet, iedereen is welkom. Dus schrijf je in via de website en doe mee.

Op de foto’s:

  • Agnes van Alphen wint de roze bal op 4 mei
  • Agnes Reuter wint een birdie-prijs op 4 mei
  • Stephanie Lodder wint de Vlaggetjes-wedstrijd
  • Monique de Jager de Vries wordt 2e bij de Vlaggetjes-wedstrijd

Roely van Linde wordt 3e bij de Vlaggetjes-wedstrijd, maar ontbreekt helaas op de foto.