Greensome wedstrijd 11 april

Nieuws
Home / Nieuws/ Greensome wedstrijd 11 april

Greensome wedstrijd 11 april

Gelina en ik besloten samen aan deze wedstrijd mee te doen. We startten in de eerste flight samen met Edwin en Hubert. Het was de bedoeling om de 5 beste afslagen en 4 slechtste afslagen te kiezen. Vervolgens om de beurt slaan.

We begonnen goed: Gelina had een fantastische afslag en met mijn tweede slag lagen we net links naast de green. Een chip en een uitdagende put bleven over. Deze putte ik uiterst beheerst (haha) in de hole. Hoppa. De eerste punten waren binnen!

Edwin sloeg op hole 2 de bal het dichtst bij de hole en uiteindelijk bleek dit genoeg voor de neary! Goed bezig!! Hole 3 en 4 waren niet noemenswaardig en toen kwamen we bij hole 5. Beiden met goede afslagen. We kozen die van Gelina. Voor par lagen we uiteindelijk randje green. Mijn put ging veel te hard, maar wel recht op de vlag af! BAM! Weer een PAR!

We sprokkelden op de volgende holes weer wat puntjes bij elkaar en kwamen aan bij hole 8. Weer een neary. We zeiden tegen elkaar: kom laten we deze ook pakken! Gelina nam deze woorden erg letterlijk en legde ‘m prachtig op een dikke meter van de vlag! Fantastisch! Het was aan mij om dit ‘even’ af te maken. Ik voelde verder geen druk… zeker niet nadat Edwin en Hubert me er ook nog even op attent maakten, dat dit een birdie-kans was! Zucht. Ik ging bij de bal staan en ja hoor…. bal rolde zo de hole in! BIRDIE! Een momentje van geluk en vreugde schalde over de golfbaan heen.

Eenmaal terug in het clubhuis kwamen we op 17 punten uit! Dit bleek uiteindelijk genoeg te zijn om als winnaar te eindigen. Tevens de neary voor Edwin op hole 2 en de neary op hole 8 voor Gelina gescoord! Super verdiend door jullie. Gefeliciteerd! Flightgenoten, bedankt voor de gezelligheid!

Marah

Uitslagen:

  • Gelina van den Hoven en Marah Kamerling  17 stablefordpunten
  • Brian Reijngoud en Tim Wismeijer                  16 stablefordpunten

Neary  hole 2: Edwin van Schalm

Neary hole 8: Gelina van den Hoven