Van het management

Nieuws
Home / Nieuws/ Van het management

Beste Leden,

Na een lange periode zonder golf is het heel erg fijn om zoveel leden weer op de baan te zien spelen. Helaas kunt u nog niet gezellig borrelen na het spelen, maar gelukkig gaat ook het clubhuis per 1 juni weer open.

Wij willen allereerst alle leden heel hartelijk bedanken voor het doorbetalen van het lidmaatschap tijdens de afgelopen paar maanden. Daar zijn wij uiteraard ontzettend blij mee.

Niemand heeft deze lockdown aan zien komen en we stonden allemaal achter de beslissing om de golfbaan te sluiten om te helpen het virus een halt toe te roepen. Deze periode is niet onbenut gelaten door onze greenkeepers en veel groot onderhoud heeft daarom kunnen plaatsvinden zonder dat de leden hier last van hebben gehad. Om de leden toch een beetje tegemoet te komen en onze waardering voor het doorbetalen van de lidmaatschappen te uiten, hebben we het volgende besloten.

Tot 1 juni mogen alleen leden gebruik maken van de golfbaan. Dit om de leden meer ruimte te geven na de lockdown periode, ook al zijn we een commercieel ingestelde club. Greenfeespelers en introducées zijn dus welkom vanaf 1 juni. Daarnaast bieden we alle leden twee vrij te besteden greenfee’s aan. Wat kan je hiermee doen? Werkdagleden zouden zelf tweemaal gratis in het weekend kunnen gaan spelen, of je kan op de doordeweekse dagen dat je zelf lid bent een gast meenemen en met de gekregen greenfee betalen. Leden met een 7-daags lidmaatschap en de businessleden mogen uiteraard twee gasten meenemen op alle dagen van de week.

We geven geen fysieke (vrij)kaarten uit, maar bij het aanmelden kan er aan de receptie doorgegeven worden dat er gespeeld gaat worden met de gekregen kaart. Wij houden zelf deze administratie bij.

Ook zijn we bezig met het in orde maken van onze indoor. Afgelopen winter hebben wij nieuwe simulatoren aangeschaft waarop u, alleen of in groepsverband, op allerlei banen over de hele wereld kunt spelen. Vanaf 1 oktober 2020 zullen er vier simulatoren staan waar alle leden gratis gebruik van mogen maken. Dit geldt voor de periode van 1 oktober 2020 t/m 31 maart 2021. Voor het gebruik van een simulator is een reservering vooraf noodzakelijk (uitleg hierover rond eind september). Voor niet-leden en na 31 maart 2021, kost de simulator € 25,- per uur. Het leuke van deze indoormogelijkheid is dat leden in de wintermaanden of bij slecht weer gratis binnen kunnen golfen, putten, chippen, afslaan en spelen. Een unieke gelegenheid in de regio!

Uiteraard kunnen zo ook de dames– en de herenochtend op deze manier altijd doorgaan, hoe fijn is dat!

Heeft u nog vragen?, Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Wij wensen iedereen veel golfplezier op Golfclub Hoogland Amersfoort!

Team GCHA