Afscheid van fantastische vrijwilligers

Nieuws
Home / Nieuws/ Afscheid van fantastische vrijwilligers

Afscheid van fantastische vrijwilligers

Wedstrijd commissie;

Twee weken geleden ontvingen wij een uitgebreide mail van de wedstrijdcommissie, waarin de commissieleden ons hebben geïnformeerd dat ze, helaas, besloten hebben hun taken neer te leggen en wat de onderliggende redenen zijn.

Afgelopen dinsdag hebben wij als team en de wedstrijdcommissie bij elkaar gezeten. Er zijn, in een goede sfeer, een aantal punten aan de orde gekomen waar het management en de wedstrijdcommissie anders tegen aan kijken. Uiteraard vinden wij het jammer dat het zo gelopen is. In ons gesprek hebben we e.e.a. uitgesproken, uitgelegd en zijn we op een prettige manier uit elkaar gegaan.

Wij willen dan ook Johan Riethoff, Annemieke Keizer, Patricia Veenman en Els van der Hoeven bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren.

Uiteraard betekent dit niet dat er geen wedstrijden meer georganiseerd gaan worden. Dit gaan wij intern oppakken. De verantwoordelijke vanuit de club is Thea Pieters.

We hopen binnenkort de eerste wedstrijd van dit jaar te kunnen aankondigen.

—-

Communicatiecommissie;

De afgelopen weken ontvingen wij bericht van voorzitter Jolanda Diever en commissielid Wout van der Poel, waarin zij ons hebben geïnformeerd dat ze, helaas, besloten hebben hun taken neer te leggen en wat de onderliggende redenen zijn.

De communicatiecommissie is op dit moment vooral bezig met het verbeteren en uitvoeren van de communicatie tussen commissies en nieuws van de club. De informatievoorziening verloopt via de nieuwsbrief en via de gerealiseerde website www.nieuws.gcha.nl.

De inzet voor het realiseren van de website heeft veel tijd van de commissieleden gekost. Hiervoor heel veel dank. De overige commissieleden gaan met elkaar in gesprek over de toekomst van de commissie.

GCHA streeft naar een goede samenwerking met vrijwilligers. Hierbij willen we dan ook Wout en Jolanda enorm bedanken voor hun inzet.

Team GCHA