Nieuws
Home / Nieuws/ Hoogland 2 kent natte start

Hoogland 2 kent natte start

Op zondag 13 oktober vertrokken de vier dames van Hoogland 2 (Tineke, Helen, Linda en Annemieke) richting Golfclub Westerpark in Zoetermeer, een van de Burggolf banen.

Het was even zoeken, maar toen we op de snelweg reden, zagen we de baan al aan onze rechterhand liggen.

De najaarscompetitie is zeker wat meer laagdrempelig dan de voorjaarcompetitie. Je speelt je eigen kaart, Stableford en één van de vier wedstrijden is ook op de eigen baan.

Wij treffen het: de andere 3 banen zijn ons allemaal niet bekend. Hoewel: we treffen het? Dit betekent wel dat je niet de, zowel letterlijk als figuurlijk, mooie plekjes van de baan kent.

In elke flight speelt een speler/speelster van de ontvangende club en omdat het zo lekker ontspannen is, zijn zij niet te beroerd om aan te geven hoe de hole het beste gespeeld kan worden. Handig zo’n aanwijzing, maar eh…. dan moet je wel zorgen dat je die “opdracht” ook uitvoert.

De baan is nat, heel nat. Winterschoenen waren geen overbodige luxe geweest.

Overal mag worden geplaatst, maar zelfs dan is het nog wel een uitdaging om lekker door je ballen heen te slaan.
Daarnaast zijn er relatief veel lange holes, wat voor sommige van ons een uitdaging is omdat de bal door de omstandigheden ook nog eens weinig rol heeft.

Om de geslaagde dag gezellig af te sluiten blijven we, samen met de vier leden van het ontvangende team, een hapje eten.

De score? Tja… laten we zeggen dat we alle vier hadden gehoopt dat onze score de 4escore zou zijn, deze zou afvallen.
De score? Een mooie dag, een gezellige start van de najaarscompetitie!

We kijken nu al uit naar de volgende wedstrijd!